Tips vid ansökan

Vi vill att du ansöker digitalt och inte via e-post eller i pappersformat. Detta bland annat för att vi vill att du besvarar ett antal frågor i din ansökan. Frågorna kan dessutom ge dig mer kunskap om vilka arbetsuppgifter som ingår i befattningen du söker.  

För att öka dina chanser bör du vara så noggrann som möjligt när du fyller i ansökan. Alternativt väljer du att fylla i ett formulär samt bifoga CV. Uppgifterna sparas enligt GDPR.

Det finns kontaktuppgifter i rekryteringsannonsen om du har frågor om den aktuella befattningen.

Om du behöver stöd för att göra din ansökan, kontakta Offentliga jobbs hjälpsida. Länk till annan webbplats.

Arbetstillstånd
Är du tredjelandsmedborgare, utanför EU/ESS, behöver du uppvisa arbetstillstånd för att kunna bli anställd. För mer information se www.migrationsverket.se. Länk till annan webbplats. 

Utdrag ur belastningsregistret
Om du jobbar med barn under 16 år krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Polismyndighetens webbplats. Länk till annan webbplats. Originalintyget i oöppnat kuvert lämnar du på begäran till oss.

Skyddade personuppgifter
Har du skyddade personuppgifter, kontakta rekryterande chef (kontaktuppgifter ser du i annonsen). Du kommer att få lämna samtycke till behandling av dina personuppgifter i samband med ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Sidan uppdaterades den 23 januari 2023